Välkomna till SMART

2021-10-05

Trots ett ovanligt år bakom oss har vi nöjet att få presentera många nya SMART-kunder. Här kommer en gedigen lista på dem som tillkommit sedan 2020 som vi ännu inte uppmärksammat här på hemsidan och som vi vill önska varmt välkomna!

DELA


Inom Electras egna kedjor har vi följande nya kunder

  • Em home i Arvidsjaur, Åland, Boden & Antnäs
  • Elon Ljud & Bild i Tanumshede, Skurup, Hässleholm, Vilhelmina, Ystad, Malmö, Kristianstad, Ängelholm, Askersund, Mariestad, Kalmar, Huskvarna & Karlstad
  • RingUp i Uppsala, Upplands Väsby, Com7 Västra Frölunda & Fokus Invest

För vår externa kedja Dogman rullar det på för fullt med nya butiker och vi önskar följande välkomna i Marieberg, Skövde, Halmstad, Malmö, Kristianstad, Kungsbacka, Uppsala, Sundsvall, Linköping & Kristiansand i Norge.

Vi har även nöjet att få presentera två nya externa kedjor som kunder – Zoofamiljen och Musikbörsen. Läs kommande nyheter för att veta mer om dem.

Antalet butiker ökar inom både våra interna och externa kedjor vilket vi såklart tycker är väldigt roligt. Många nya kunder är på gång under hösten 2021 och våren 2022. Vi ser fram emot att få fortsätta utveckla SMART tillsammans med alla våra kunder, gamla som nya!