Välj ett affärssystem som ger full kontroll.
I alla kanaler och på alla nivåer.

Smart är ett komplett affärs- och butiksdatasystem som passar modern handel i kedjebutiker och e-handelsföretag och gör det möjligt att utveckla och styra verksamheten med kontroll på lager, marginaler och lönsamhet.

På kedjenivå

Följ verksamheten i realtid från inköp, försäljning och lagerstatus till reskontra och resultat. Smart är kedjans verktyg för central styrning på kedjenivå med automatiska processer för snabba uppdateringar på detaljnivå ut till enskilda butiker. Artiklar och priser, kampanjer, marknadsföring, kundregister med hantering av uppgifter enligt GDPR. Rapporter och statistik hanteras på enklast möjliga sätt.

Lokal kontroll

Hela försäljningsprocessen görs i Smart, direkt i kassan. Inköp, inleverans, försäljning, lager, statistik och uppföljning hanteras enkelt i kassasystemet med automatiserade processer för exempelvis artiklar, prislistor, kampanjer, abonnemang, försäkringar, kundklubbar och marknadsföring som hanteras centralt och uppdateringar slår igenom direkt. Smart är helintegrerat med bokföringen, vilket innebär att alla transaktioner bokförs per automatik.

Smart e-handel

Omnichannelstrukturen gör det enkelt att koppla på en webbshop i Smart. Webbshoppens artiklar och sortiment, lagersaldon, priser, kampanjer kopplas till övriga kanaler för handel, för en enhetlig köpupplevelse. Stöd för click & collect samt ombudshantering. Fraktdokument skapas direkt i processen med plock och pack.


Hur kan vi hjälpa dig?

Hör av dig till oss på Smart Support, så får du snabba och konkreta svar av experter på drift och teknik.
Maila oss, ring oss eller tryck på knappen och få support direkt.

Support direkt

Smart är butikskedjornas eget affärssystem. För handlare av handlare. Kontakta oss