Trevlig sommar önskar SMART!

2019-06-18

En intensiv och rolig vår ligger bakom oss och det börjar närmar sig sommar. I år har vi installerat SMART i många nya butiker, varav nästan 20 stycken sen april, vilket innebär att vi i snitt har installerat minst två butiker i veckan. Ett stort tack till alla våra kunder, nya som gamla, för trevligt bemötande på butiksinstallationer, inkommande samtal och mail till supporten då det kan ha varit högre tryck än tidigare!

DELA


Sedan senaste uppdateringen önskar vi nu följande butiker varmt välkomna till SMART - Dogman Butikker AS i Bergen, Dogman Huveröds i Göteborg, Teqflex, Humla Hägersten, Audio Video Kristinehamn och även Ring Up Sellcom som går igång med SMART efter midsommar.

Vi vill även önska våra nya kunder från kedjan Em home varmt välkomna. Fler än hälften av butikerna är nu igång med SMART och vi säger välkomna till Em home Borås, Varberg, Örebro, Eskilstuna, Dvärsätt, Tomelilla, Trestad Center, Hässleholm, Vetlanda, Årjäng, Ed, Heberg, Halmstad & Visby. Nu kommer vi börja förbereda för kommande installationer efter sommaren där några butiker återstår och som beräknas vara igång innan slutet på september.

Nya roliga utmaningar står även för dörren vad gäller nya kundgrupper som hittar olika vägar till oss och som är intresserade att se mer av SMART och vilka möjligheter vi kan erbjuda för deras verksamhet.

Efter sommaren kommer vi även släppa en spännande nyhet som berör ekonomidelar i SMART. En nyhet som kommer gynna de som idag använder SMART integrerat med bokföring, men även de som idag har separat bokföring i andra program. I detta projekt jobbar vi just nu nära våra kunder i den norska kedjan Telliberry och vi ser med spänning fram emot att få presentera lösningen!

Dessutom ser vi fram emot hösten där Audio Video står inför en spännande fas där samarbetet med Elon och nya varumärket Elon Ljud & Bild kommer ligga i fokus för våra kunder inom denna kedja tillsammans med Electra och Elon.

Men först väntar en härlig semester, och vi på SMART vill önska alla våra kunder en skön & trevlig sommar!


Hur kan vi hjälpa dig?

Hör av dig till oss på Smart Support, så får du snabba och konkreta svar av experter på drift och teknik.
Maila oss, ring oss eller tryck på knappen och få support direkt.

Support direkt

Smart är butikskedjornas eget affärssystem. För handlare av handlare. Kontakta oss