SMART right now

2018-06-13

Vi på SMART jobbar varje dag med att sätta våra kunder i fokus och ta fram verktyg för att de ska kunna jobba så enkelt och smidigt som möjligt för att bemöta marknaden och kundens efterfrågan. Vi förstår att det idag mer än någonsin handlar om följa med i den utveckling som sker hela tiden och det är för oss viktigt att våra användare ska kunna leverera bästa tänkbara service till sina kunder. Vi jobbar agilt i våra processer och kan på så sätt leverera flera snabba uppdateringar och nyheter som laddas ner i bakgrunden utan att störa. Enkelt och smart, eller hur?

DELA


Detta jobbar SMART med just nu:

SMART integrerat med betalfunktionen Swish. Det här är en av de hetaste trenderna inom Retail-branschen. Vi förstår att det är ett nödvändigt verktyg för att möta den digitala utveckling som sker och bemöta kundens efterfrågan på en snabbare och smidigare service. Swish kommer finnas tillgängligt som ett betalslag under hösten 2018.

Medlems- & lojalitetsklubb. Det är nu pga GDPR än mer viktigt att jobba med sin kunddatabas och att jobba med den på rätt sätt. Hur jobbar ni med era kunder idag? Har ni koll på vilka olika kundgrupper ni har och hur ni kan och får bearbeta dem? Har ni en lojalitetsmedlemsklubb där ni kan bearbeta kunderna korrekt om ni fått deras samtycke till detta och att spara deras personuppgifter? Nu jobbar vi för fullt för att kedjor ska kunna använda sig av en lojalitetsklubb i SMART.

Lagerflytt inom koncern. Har du flera butiker i olika bolag i din koncern och flyttar varor mellan dessa ofta? I SMART kan man smidigt in- och utleverera inom koncernen. SMART skapar följesedel med QR-kod så att mottagande butik snabbt och enkelt kan leverera in varorna.

Koppling mot befolkningsregister. SMART har koppling mot Credit Safe för de butiker som beställer denna tjänst. Då kan man enkelt uppdatera sin kunddatabas och verifiera att man har ett korrekt register på de kunder som samtyckt till lagring av personuppgifter.


Hur kan vi hjälpa dig?

Hör av dig till oss på Smart Support, så får du snabba och konkreta svar av experter på drift och teknik.
Maila oss, ring oss eller tryck på knappen och få support direkt.

Support direkt

Smart är butikskedjornas eget affärssystem. För handlare av handlare. Kontakta oss