SMART Mobil arbetsorder

2019-09-06

Behöver du en enklare och tydligare hantering av dina arbetsuppgifter som utförs ute på fält? Nya tjänsten SMART Mobil arbetsorder som är integrerad med SMART och ger dig fördelarna du behöver för att ligga steget före. SMART Mobil arbetsorder är en molnbaserad tjänst för att enkelt hantera tid och arbetsuppgifter. Ta kontroll och få en SMART hantering för att kunna Planera - Rapportera - Fakturera.

DELA


Bakom denna tjänst ligger ett system som kallas Tickra och utvecklas av företaget GoldPen Computing AB. Tjänsten är molnbaserad med appar för iOS, Android och webb. En notifiering i telefonen informerar användaren om att det finns en ny uppgift att utföra. Tjänsten har stöd för rapportering av åtgånget material och tid, och integration med SMART möjliggör enkel hantering rakt ner i bokföringen.

Planera

SMARTs planeringskalender är nu full av ny funktionalitet. Här hittar du kollegornas kalendrar, ni kan skapa kalendrar för era resurser och se när tex en bil är ledig. Vi har även byggt en koppling till Outlook så att du kan få en inbjudan/synkning till din Outlook-kalender.

Rapportera

Utföraren använder den mobila applikationen Tickra där aktuell information om arbetsordern finns. Man startar arbetsordern och den håller själv reda på hur mycket tid man lägger ner. Man kan enkelt rapportera vilket material man använt och man kan även rapportera körsträcka. I SMART kan du följa allt arbetet ute i fält.

Fakturera

När arbetsordern är klar så importerar du arbetsordern så du kan fakturera arbetet i SMART.

Ta kontroll och frisätt värdefull tid!

 

Välkomna att ta kontakt med SMART-supporten vid frågor och maila gärna till smartsupport@electra.se för att få mer information och priser.


Hur kan vi hjälpa dig?

Hör av dig till oss på Smart Support, så får du snabba och konkreta svar av experter på drift och teknik.
Maila oss, ring oss eller tryck på knappen och få support direkt.

Support direkt

Smart är butikskedjornas eget affärssystem. För handlare av handlare. Kontakta oss