På gång i SMART

2018-09-21

Vi jobbar för fullt med nya funktioner som berör integrationer med nya samarbetspartners och kommande digitala arbetsmedel för våra kunder. Vi undersöker nya lösningar för betalmedel samt testar hur vi kan göra funktioner mer effektiva och användarvänliga så att våra kunder kan jobba så smidigt som möjligt i sin verksamhet.

DELA


Omröstningen är avslutad

Under augusti la vi ut en omröstning på Facebook där våra följare och kunder fick rösta om kortbetalning ska vara default betalningsalternativ istället för kontanter. Resultatet blev ett solklart ja med hela 93 % mot 7 % som svarade nej. Ett stort tack till alla som röstade!

Nu när omröstningen är avslutad har vi gått vidare med att designa och planera genomförandet av förändringen tillsammans med våra utvecklare. Vi tittar på lösningar för att tillgodose både de som svarat ja och de som svarat nej på bästa sätt. Håll ögonen öppna inför kommande versionssläpp i SMART.

Teaser - Vi tittar även på en uppdatering av funktionen ROT & RUT i SMART och planerar en effektivare hantering av detta!


Hur kan vi hjälpa dig?

Hör av dig till oss på Smart Support, så får du snabba och konkreta svar av experter på drift och teknik.
Maila oss, ring oss eller tryck på knappen och få support direkt.

Support direkt

Smart är butikskedjornas eget affärssystem. För handlare av handlare. Kontakta oss