Nya SMART-kunder

2019-11-29

Inför första advent och Black Friday vill vi börja med att önska alla våra kunder en trevlig adventshelg och stort lycka till inför årets mest hektiska men också roligaste tid på året för handeln!

DELA


Under hösten har nästan 30 stycken nya butiker gått igång med SMART. Vi har därför många butiker vi vill hälsa varmt välkomna till SMART!

Varmt välkomna önskar vi RingUp MRC i Östersund, Teknikbröderna i Marieberg, Euronics Burlöv Center, Telliberry Moss i Norge, Gustafssons Parkett & Golv Matt-Tema i Lindesberg, StjärnaFyrkant Västerås och Euronics Nyköping.

Från kedjan Em home har nu alla befintliga butiker fått SMART implementerat och vi vill önska höstens butiker varmt välkomna! Em home i Degerfors, Motala, Sommen, Sisjön, Kalmar, Luleå, Lidköping, Karlstad och Ljusfallshammar. Även fyra stycken nya medlemmar till kedjan har tillkommit och vi önskar Em home i Bromölla och Karlskrona samt Bror Pehrssons möbler i Alvesta och i Växjö varmt välkomna.

Våra kunder från kedjan Audio Video bytte varumärke och namn förra veckan, och ingen har missat att lansering av Elon Ljud & Bild rullar för fullt runt om i landet. Inom kedjan har följande butiker kommit till som vi vill önska varmt välkomna: Elon Ljud & Bild i Olofström, Rättvik, Hedemora, Hallunda och Arvidsjaur.

Redan i början av 2020 och under Q1 har vi flera nya inplanerade driftstarter hos nya SMART-kunder där vi kommer vara på plats och stötta butikerna.