Ny release

2019-02-14

Igår släppte vi en ny version fylld av många nyheter! Just nu håller vi på med flera anpassningar för att ta emot våra nya kunder från möbelbranschen, men också anpassningar som gynnar utveckling i befintliga funktioner. Gårdagens release innehöll därför flera förändringar med många fördelar för flera av våra användare. Nedan kan ni läsa om två av nyheterna som släpptes!

DELA


Uppdaterad handpenningsfunktion

Nu levererar vi en uppdaterad funktionalitet för handpenningshanteringen i SMART. Funktionen är nu mer anpassad så att användaren kan jobba mer flexibelt och på artikelnivå. Vi vet att man i vissa lägen behöver kunna lägga en handpenning på beställningsvaror och samtidigt leverera och ta betalat för andra artiklar vid samma tillfälle. Därför kan man nu lägga en handpenning på en vald artikel och ta betalt för en helt annan artikel utan att utnyttja den lagda handpenningen.

 

Koppla och förhandsgranska leverantörsfakturor

Vi vet att det blir allt mer viktigt att få ett snabbt flöde i verksamhetens alla processer. Det är inget nytt att ledtider för leveranser ska flyta på snabbt och smidigt, men även de ekonomiska processerna eftersträvar enkelhet och mer digitalisering idag. SMARTs stora fördel är spårbarheten från beställning & inleverans till faktura & avprickning vilket ger 100 % kontroll. För att öka den kontrollen och även snabbheten i SMART kan man nu ladda upp PDF-fakturor från alla leverantörer och koppla dem mot de beställningar fakturan avser och förhandsgranska den i SMART jämte avprickningen för att lättare se vad den innehåller. Smart va!


Hur kan vi hjälpa dig?

Hör av dig till oss på Smart Support, så får du snabba och konkreta svar av experter på drift och teknik.
Maila oss, ring oss eller tryck på knappen och få support direkt.

Support direkt

Smart är butikskedjornas eget affärssystem. För handlare av handlare. Kontakta oss