Efterlängtade Nyheter

2018-09-26

Idag släpper vi en ny version av SMART! Nu kommer bland annat vår förändring sen omröstningen på Facebook som innebär att kortbetalning blir default betalslag istället för kontanter. Vi levererar även en efterlängtad uppdatering av funktionerna ROT & RUT i SMART. Flera av våra kunder jobbar dagligen med dessa tjänster och det är därför viktigt för oss att ge våra kunder så effektiva verktyg som möjligt för att slippa manuellt och administrativt arbete och istället kunna fokusera på sina kunder fullt ut!

DELA


KORTBETALNING

Från och med idag kommer kortbetalning vara det förvalda betalslaget och ligga överst i betaldialogen i SMART. Om man fortfarande önskar att ha samma inställning som tidigare går detta självklart att ändra tillbaka genom en inställning i kassan.

ROT & RUT

Efter önskemål att enklare och mer effektivt kunna rapportera ROT & RUT-ärenden till skatteverket har vi nu tagit fram ett smidigare verktyg i SMART. Nu kan man via fil-export rapportera flera poster samtidigt och minska på den manuella hanteringen. Vi har även sett över andra delar som berör ekonomiska och bokföringsmässiga delar kring ROT & RUT i samband med detta.


Hur kan vi hjälpa dig?

Hör av dig till oss på Smart Support, så får du snabba och konkreta svar av experter på drift och teknik.
Maila oss, ring oss eller tryck på knappen och få support direkt.

Support direkt

Smart är butikskedjornas eget affärssystem. För handlare av handlare. Kontakta oss