Om Smart

Vi vet hur det är.

Att byta affärssystem är ett stort beslut som kan leda till långa startsträckor. Därför har vi utvecklat SMART, ett system som är lika snabbt och enkelt att byta till som att använda.

Av handlare - För handlare

Smart är ett komplett affärssystem med extra allt. Här sköts löpande försäljning, beställningar, inleverans, fakturering, bokföring, inventering, rapporter och mycket annat på enklast möjliga sätt, så att du kan använda mer tid till dina kunder. Vi som utvecklat SMART har drivit butiker i många år och vet vilka problem och brister som begränsar verksamheten. Med all vår erfarenhet i ryggen har vi skapat ett system som snabbt kan ge lönsamhet tack vare sparad tid och energi.

SMART ett enkelt byte

Fördelarna att byta till SMART är många. Uppstartsträckan är ovanligt kort, ibland bara ett par dagar, och med vår expertis vid er sida blir övergången smärtfri. Systemet är marknadsledande vad gäller enkelhet, kontroll och tidsbesparing. Uppdateringar slår igenom direkt, från köp och inleverans till prisändringar, kampanjer och provision. Alla artiklarna ligger i systemet och du kan enkelt se lagerstatus och resultat i realtid samt flytta artiklar mellan butiker.

Sparad tid - bättre resultat

24 timmar – mer än så har vi inte per dygn. Med ett snabbt och effektivt affärssystem kan ni utnyttja dessa timmar till så mycket annat, kundbearbetning till exempel, som i sin tur leder till förbättrade resultat. SMART ger er mycket extratid som ni inte haft tillgång till tidigare.

Flexibilitet hela vägen

SMART är också ett flexibelt system. Det är till exempel lätt att lägga till nya kunder och kassor samt backoffice-licenser. Det har stöd för flera språk och olika valutor – perfekt för er som jobbar globalt. Systemet kan också hantera ROT-avdrag samt skapa dokument till Skatteverket, så att ni slipper allt pappersarbete kring detta.

Butikskedjans bästa vän

Systemet ger er ett värdefullt helikopterperspektiv. Ni kan enkelt styra butikerna centralt på detaljnivå, hantera all information i realtid samt följa upp och analysera, för att snabbt vidta åtgärder.

Vad tycker andra om SMART

Gunnar Olssons Foto

Henrik Olsson, GO Foto, Stockholm

"Det är ett väldigt smidigt system. Vi får bättre kontroll på vår…

RingUP Gävle

Thomas Damberg, RingUp, Gävle

"Det är ett bra, integrerat och enkelt system. Det sparar tid och vi …

AB Dogman

Pierre Olofsson, VD AB Dogman

"Vi är redo att förändra det traditionella sättet att göra affärer oc…

Electra AB

Christer Palmgren, Kedjechef

"Idag sker handeln på konsumentens villkor och kraven är större än tid…